‘Zeg maar Hans’

Hans Verbunt Uitvoering&Bouw bestaan sinds 2013, echter zitten er jaren ervaring achter deze eenmanszaak.

In 1976 is Hans gestart aan de LTS vakopleiding Timmeren en in 1980 aan de vakopleiding Metselen waarin hij in 1981 kon beginnen aan de opleiding “Aspirant gezel timmerman’.

Tijdens deze laatst genoemde opleiding is Hans begonnen met werken bij Bouwbedrijf OSDO te Dongen als timmerman. Binnen OSDO kreeg hij de kans om carrière te maken binnen de bouwsector. In 1992 werd hij gepromoveerd tot voorman (assistent uitvoerder). Binnen deze functie assisteerde hij de hoofduitvoerder en runde hij zelf kleine bouwprojecten. Tien jaar later, in 2002, werd Hans uitvoerder en heeft hij onder de vlag van OSDO enkele prachtige projecten uitgevoerd. Het ging hier om (middel) grote projecten zoals het Gezondheidscentrum op de RVS Kazerne te Oirschot en het bouwen van 54 appartementen aan de Frans Halsstraat in Dongen.

Tot 2012 was Hans uitvoerder bij het toonaangevende Bouwbedrijf OSDO, maar zijn carriere eindigde dat zelfde jaar wegens een onverwacht faillissement.

Nooit heeft Hans een andere baas gehad, loyaliteit is hem op het lijf geschreven. Zoekend naar een nieuwe uitdaging is hij in het najaar van 2013 naar de KvK gegaan en was de start van Hans Verbunt Uitvoering&Bouw een feit.