Corebusiness en andere diensten

Hans Verbunt Uitvoering&Bouw, de naam zegt het al, Hans Verbunt is gespecialiseerd in de uitvoering van bouwprojecten. Dit is de corebusiness van Hans Verbunt Uitvoering&Bouw. Veelal zakelijke klanten maken gebruik van de jarenlange ervaring van Hans. U kunt enkele van hen ontmoeten op de Zakelijke pagina op deze site. Naast ‘het verhuren als uitvoerder’ is Hans Verbunt ook inzetbaar voor kleinere bouwprojecten of particuliere projecten. Let op, gezien een grote hoeveelheid uitvoeringsprojecten is de particuliere beschikbaarheid beperkt.

Hans Verbunt U&B

Uitvoering, Bouw Dongen

Uitvoering

Heeft een u een vervangend uitvoerder nodig of een uitvoerder voor de deur van heel project? Zoek niet verder want dat is de specialiteit van Hans Verbunt Uitvoering&Bouw. Hans Verbunt Uitvoering&Bouw voert middel grote tot grote bouwprojecten uit en kan samenwerken met uw bestaand personeelsbestand of met zijn eigen netwerk aan onderaannemers. Neem contact op voor beschikbaarheid en een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Bouw Dongen

Bouw

Gaat u uw droom waarmaken om zelf een nieuwbouw huis te bouwen, Hans Verbunt ondersteund u graag. Jaren ervaring en kwalitatief vakmanschap nemen een hoop zorgen uithanden. Voor zakelijke klanten is Hans Verbunt Uitvoering&Bouw ook in te huren. Neem contact op voor beschikbaarheid en een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Verbouw Dongen

Verbouw

Gaat die nieuwe badkamer, dakkapel of uitbouw er nu toch komen? Hans Verbunt Uitvoering&Bouw is een tevens inzetbaar voor dit type werk. Zowel zakelijk als particulier is Hans Verbunt Uitvoering&Bouw een geschikte partner. Neem contact op voor beschikbaarheid en een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Onderhoud Dongen

Onderhoud

Toch niet verbouwen maar kan het geheel best wel wat aandacht gebruiken. Tussen zijn overige opdrachten door is Hans Verbunt ook inzetbaar voor onderhoudswerkzaamheden aan uw onroerend goed. Neem contact op voor beschikbaarheid en een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.